• Vous Lé Vous | Hasselt

  • restaurant

Restaurant


Van harte welkom

Wij serveren enkel diner op vrijdag en zaterdag. Dit kan eventueel in combinatie met een overnachting. Dit arrangement kan u boeken via B&B reservatie.

Wij serveren enkel een culinair 6-gangen menu “Puur Natuur” aan 115 euro pp excl dranken

Vanaf 2025 serveren wij op enkele donderdagen een nieuw sharing concept, nl “Dining Donderdagen”


Dining donderdagen 2025 “sharing dinner”

Aan 60 euro pp excl dranken serveren wij verschillende gerechten om te delen, wij starten met koude voorgerechten, daarna een soep als overgang en enkele warme gerechten met een verscheidenheid aan salades. Eindigen doen we met een heerlijk dessert…Perfect om iets te vieren maar ook gewoon met je tweetjes een gezellig samenzijn. Wil je er als eerste bij zijn?

- donderdag 27 maart

- donderdag 29 mei

- donderdag 19 juni

Menu

Menu puur natuur

  • Een hart voor Limburg

    Sashimi van zalmforel uit Voeren - krokante eidooier - mousseline van waterkers bier uit Saint-Lucie (Extra hopscheuten = €15 p.p.)

  • ----

  • Radijs

    Carpaccio van Gambero rosso - vinaigrette van yuzu – avocado – radijs - appel

  • ----

  • Aardappel

    Gebraiseerde kalfswang - gepofte aardappel - emulsie van aardappel - cremeux van spinazie

  • ----

  • Gele biet

    Boerderij eend – gyoza van eend met chutney van gele biet – risotto met gekonfijte citroen - gebrande fetakaas - taggiasche olijfjes

  • ----

  • Rabarber

    Rabarber – platte kaas – granaatappelpitjes – hibiscus

  • ----

  • Chocolade

    Landschapje van chocolade – pistache – matcha thee

Zes gangen menu excl. dranken €115 pp.

Aangepaste drankarrangementen:
5 wijnen €47 pp
4 bieren €24 pp
BOB arrangement (5 kleine glaasjes wijn) €28 pp
Alcoholvrij arrangement (4 alcoholvrije drankjes) €34 pp

JRE

De Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) is een vereniging van jonge, talentvolle restauranthouders, gedreven door de passie voor hun vak. Een interne kwaliteitsselectie garandeert dat deze ambitieuze chefs tot de top van de Europese gastronomie behoren.

In totaal zijn er meer dan 320 JRE-restaurants in Europa, verspreid over 12 landen. De leden van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met respect voor lokale tradities en producten. De JRE zijn als geen ander thuis in de inventieve technieken van de hedendaagse gastronomie, zonder daarbij het culinaire erfgoed uit het oog te verliezen. Deze jonge chefs willen hun deskundigheid delen. Met veel enthousiasme en onderlinge solidariteit wisselen zij hun kookkennis uit en zorgen zo voor een culinaire kruisbestuiving.